Betaling / VerzendingBetaling

Alle genoemde prijzen in de webshop alyssas.nl zijn in euro’s, inclusief BTW. Per bestelling binnen Nederland berekend alyssas.nl €3,95 handeling- en verzendkosten. Bij internationale zendingen worden de verzendkosten tijdens het bestelproces berekend. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het land van bestemming.


De consument kan bij alyssas.nl met iDeal betalen. De betaling komt op deze manier direct bij alyssas.nl binnen en de order kan direct worden verwerkt. Kiest de consument voor betalen met iDeal, dan loopt de betaling via de eigen bank.


Alle transacties worden secure afgehandeld. Dit betekent dat de betalingsgegevens, die worden doorgegeven om de betaling te verrichten, volledig zijn afgeschermd. Voor de afhandeling van de transacties maakt alyssas.nl gebruik van de internetkassa van Mollie.


Na betaling ontvangt de consument per e-mail een bevestiging dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen. Het is dus belangrijk dat het e-mailadres juist ingevoerd wordt.


De consument heeft geen recht op teruggaaf van het prijsverschil, als korte tijd na de bestelling de reeds aangeschafte producten afgeprijsd blijken te zijn.

Levering

Na ontvangst van de betaling door alyssas.nl, wordt de bestelling gegarandeerd binnen vijf (5) werkdagen verstuurd. Alyssas.nl maakt gebruik van PostNL.

Afhankelijk van de bestemming gelden de volgende levertijden:

Nederland: bezorgd binnen één (1) tot twee (2) werkdagen

Europa: binnen zeven (7) werkdagen

De genoemde levertijden zijn een indicatie en gelden niet als fatale termijn. Overschrijding van levertijden geven de consument geen recht op schadevergoedingen en/of het annuleren van de order. In tijden van uitverkoop kan alyssas.nl niet garanderen dat de bestelling binnen deze termijn verstuurd wordt.

Indien de consument de bestelling wilt afhalen in de winkel, Hoofdstraat 90, 2202 GA Noordwijk dan kan dit tijdens het bestelproces worden aangegeven.